Potpisivanjem zapisnika o primopredaji poslovnih prostora, Ličko-senjska županija od danas raspolaže velikim brojem ureda u nekadašnjem Uredu za obranu Gospić. Posredovanjem Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom (DUUDI) odobren je zahtjev Županije da spomenute prostorije ne budu neiskorištene. Zapisnik je potpisan u kabinetu župana Milana Kolića koji je izjavio kako će spomenute prostorije biti date na uporabu Zavodu hitne medicine Ličko-senjske županije.
-Najgora je opcija kada radni prostori ostaju neiskorišteni, rekao je župan Kolić. Na ovaj će se način stvoriti neusporedivo bolji uvjeti za rad Zavoda za hitnu medicinu. Koristim prigodu zahvaliti se DUUDI-ju što je udovoljio našem zahtjevu, prvenstveno što je unatrag nepune godine dana Državni ured za upravljanje državnom imovinom pozitivno riješio više naših zahtjeva, nego li u proteklih 4-5 godina. Neki od tih objekata i prostorija već su načeti vremenom, pa su postali teret državi. Na ovaj se način pokazalo kako odgovorni ljudi u DUUDI-u odlično poznaju problematiku i potrebe na terenu. Ovo na sreću nije prvi, a svakako niti posljednji slučaj kojim Ličko-senjska županija potražuje neke od neiskorištenih objekata i prostora u vlasništvu države, ustvrdio je župan Milan Kolić. U ime DUUD-ija zapisnik je potpisao voditelj Odjela stanova i poslovnih prostora Vedran Sović, Zavod za hitnu medicinu predstavljala je ravnateljica Elizabeta Dragičević, a Ličko-senjsku županiju župan Milan Kolić i pročelnica Odjela za društvene djelatnosti Valentina Zdunić. Ravnateljica Elizabete Dragičević potvrdila je odličnu suradnju s Ličko-senjskom županijom.
-Naša je suradnja postojana i vrlo korektna. Ličko-senjska županija i DUUDI su od samoga početka pokazivali veliko razumijevanje za postizanje ovoga dogovora. Nove prostorije označit će i novu kvalitetu rada Zavoda za hitnu medicinu, zaključila je ravnateljica Elizabeta Dragičević.

L. O.