Nove stranačke prostorije GO HDZ-a grada Senja

U prigodi proslave 27. obljetnice od osnutka Gradske organizacije Hrvatske demokratske zajednice grada Senja, koja je osnovana 4. ožujka 1990. godine, upriličeno je danas svečano otvaranje službenih stranačkih prostorija.  

Na adresi Frankopanski Trg 4, Senj, u novouređenim prostorijama okupjenima se u svečanom tonu obratio  predsjednik GO HDZ-a Senj Sanjin Rukavina. Ovom je prigodom  izrazio posebno zadovoljstvo što stranka od danas  ima službene prostorije. Sam čin otvorenja stranačkih prostorija pripao je prvom predsjedniku tadašnje Općinske organizacije HDZ Senj dr. Anti Žarkovu, koji je pri tome rekao kako mu je ovime iskazana velika čast.

Nastavak ispod oglasa

Na otvorenju su bili prisutni članovi Gradskog odbora HDZ-a, Nadzornog odbora, Gradskog odbora mladeži, Nadzornog odbora mladeži, predsjednici Temeljnih odbora HDZ- a, te predsjednici Mjesnih odbora. Kao vrhunac proslave u subotu, 25. ožujka u 18 sati, u Pučkom otvorenom učilištu M. C. Nehajeva, održati će se svečani domjenak na koji su pozvani svi članovi gradske organizacije stranke.

L. O.