Novi ispad gradonačelnika Gospića Karla Starčevića

Teorije zavjere duge 70 godina!

Nakon blamaže koju je priuštio Gospiću oko Hrvatske vojske koja je ponudila pomoć oko snijega, a o čemu su pisali brojni nacionalni mediji, Starčević je odlučio posramiti se i oko pitanja Kosinja, vode i HEP-a.

Nastavak ispod oglasa

U eteru radio Otočcu u emisiji oko poplava Starčević je na samo njemu svojstven način prozvao HEP da namjerno plavi Kosinjsku dolinu i pozvao ljude sa područja Kosinja da ne prodaju svoje kuće nikome jer se radi o teoriji urote koja po njemu traje 70 godina.

Populizam gradonačelnika ne prestaje!

Očito da je populizam glavna karika Starčevića u njegovu mandatu na mjestu gradonačelnika, pa je tako zaboravio činjenicu da Grad Gospić godišnje uprihoduje preko milijun kuna od HEP-a zbog jezera Kruščića. Postavlja se i pitanje je li ovom izjavom Starčević i protiv samog projekta izgradnje Kosinj 2 koji bi ujedno riješio probleme, ali i donio gospodarski zamah našoj županiji.

Dok Gospić postaje mjesto koje svi zaobilaze, pa i Hrvatska vojska, pošto gradonačelnik glumi generala, sve smo svjesniji činjenice propadanja i izolacije koju nam osigurava gradonačelnik.

L.O.