Unatoč činjenici kako je zbog korone gotovo sve zamrlo u turističkoj branši, Turistička zajednica Općine Perušić izradila je novu web stranicu kojoj je cilj moderniziranim pristupom omogućiti potencijalnim posjetiteljima detaljan uvid u atraktivnosti  ove destinacije i pružiti sve potrebne informacije o posjetu. Ovaj web će se kontinuirano nadopunjavati tekstualnim, slikovnim, video i animiranim sadržajima, ali i provoditi aktivnosti namijenjene podizanju kvalitete usluge stranice.

TZ Općine Perušić izdala je i novu image brošuru, kojom će se u narednom razdoblju predstavljati ova destinacija na turističkim sajmovima, u turističko-informativnim centrima, u smještaju kod domaćina te u svim drugim promotivnim aktivnostima TZ-a. 

Brošura je tiskana u tri jezične verzije (hrvatski, engleski i njemački). Prezentacija destinacije se temelji na atraktivnim fotografijama, kojima smo posvetili posebnu pažnju da na što ljepši način vizualno približimo Perušić onima koji ga tek trebaju posjetiti. Brošura objedinjuje cjelokupnu turističku ponudu općine Perušić, njezine kulturno-povijesne znamenitosti, prirodnu baštinu, aktivni odmor te smještajnu i ugostiteljsku ponudu. Brošure su dostupne i u digitalnom obliku na web-stranici TZ:  www.tz-perusic.hr

L.O.