Novi semafori za sportske klubove Ličko-senjske županije

Zajednica sportova Ličko-senjske županije, zajedno sa sportskim djelatnicima iz Novalje, Otočca, Senja, Korenice i Gospića od danas su bogatije za sportske semafore koje im je simbolički uručio župan Ernest Petry. U uvodnom dijelu skup je pozdravio Milan Radošević, predsjednik Zajednice sportova ličko-senjske županije koji se zahvalio na opremi vrijednoj 60 tisuća kuna. Župan ličko-senjski Ernest Petry je u svojem govoru naglasio važnost razvoja sporta na ovim prostorima.

-Unatrag četiri mjeseca smo znatno intenzivirali rad Ličko-senjske županije i to po svim segmentima. Jedan od njih je i razvoj sporta gdje smo također „ubacili u petu brzinu“ djelovanja. Iako smo se bazirali na razvoj gospodarstva, sport svakako nismo ostavili po strani. Unatrag zadnja četiri mjeseca naša suradnja za županijskom Zajednicom sportova je intenzivirana. Svakako ovdje moram zahvaliti predsjedniku ZSLS Milanu Radoševiću na njegovu radu i našim klubovima na dobrim rezultatima. Predsjednik naše županijske skupštine je Marijan Kustić, predsjednik HNS-a i čovjek koji je puno pomogao razvoju sporta u našoj županiji.

Nastavak ispod oglasa

Nedavno je kod nas održan sastanak predstavnika asocijacija atletike koje je predvodila Ivana Brkljačić. Pratimo i pratit ćemo rad svih naših sportskih klubova i udruga. Imamo izuzetnu suradnju s g. Zlatkom Matešom, predsjednikom HHO-a. Pokušat ću na taj način realizirati neke investicijske projekte važne za sport u Ličko-senjskoj županiji, ustvrdio je župan Petry.

Danas dodijeljena oprema osigurana je kroz program Hrvatskog olimpijskog odbora “Od športske škole do Olimpijskih igara” koji se provodi svake godine osiguravajući sportskim udrugama potrebnu sportsku opremu i rekvizite.

L.O.