U kratkom razdoblju su medicinske službe Otočca dobile dva nova sanitetska vozila. Zavod za hitnu medicinu Ličko-senjske županije je za Ispostavu Otočac nabavio  novo vozilo za obavljanje izvanbolničke hitne medicinske službe. Vozilo je  opremljeno potrebnom medicinskom opremom i uređajima, a stajalo je 744.650 kuna.

Vozilo je u ime zavoda primila ravnateljica Martina Brmbolić koja je tom prigodom istaknula  kako je riječ o modernom  i funkcionalnom vozilu čije će korištenje uvelike pomoći u radu hitne medicinske pomoći-Ispostave Otočac i svakako spašavati mnoge ljudske živote.

Ključeve novog vozila župan Ernest Petry uručio je vozaču Draženu Netahli, a vozilo će pokrivati području Grada Otočca, te Općina Brinje i Vrhovine.

Tom prilikom župan Ernest Petry istaknuo je nastavak modernizacije opreme i voznog parka svih medicinskih ustanova na području Ličko-senjske županije. O novim ulaganjima u Dom zdravlja Otočac, asfaltiranju i proširenju parkinga govorila je zamjenica župana Jasna Orešković – Brkljačić.

L.O. / foto: TvLoki