NP Plitvička jezera na Svjetskom turističkom sajmu u Berlinu

Foto: Nick M.

Od 7. do 11. ožujka Hrvatska turistička zajednica opet će se predstaviti na najvećem  Svjetskom turističkom sajmu ITB u Berlinu. Tom prigodom će se ponovno istaknuti hrvatska turistička ponuda, na novom izlagačkom prostoru-štandu, koji se uz jednostavnost, otvorenost i funkcionalnost koncepta ističe i dizajnerskim namještajem hrvatske proizvodnje. Ova renomirana priredba nezamisliva je bez  prezentiranja NP Plitvička jezera, jedne od najpopularnijih europskih turističkih destinacija. Evo što vezano uz ovu prigodu istaknuo ravnatelj JUNP Plitvička jezera Tomislav Kovačević

Tomislav Kovačević

-Novost ovogodišnjeg nastupa JUNP Plitvička jezera ogleda se i u tome što ćemo  ove godine, uz sve posebnosti, ljepotu i ponudu NP Plitvička jezera isticati i projekt koji se plasira pod imenom „Stay 3 days in Lika“. Ovo je tek jedan od načina da bi se objedinile mnoge komparativne prednosti ovog dijela Hrvatske. U Berlin putuje naša ekipa na čelu s voditeljicom  marketinga Marijom Turkalj. Naš štand postavit ćemo zajedno s Hrvatskom gospodarskom komorom. NP Plitvička jezera je planetarno popularna destinacija tako da nema sumnje da ćemo i na ovome sajmu u Berlinu polučiti mnoštvo korisnih poslovnih razgovora, posebice s turističkim agencijama i TOUR-operatorima, uvjeren je ravnatelj NP Plitvička jezera Tomislav Kovačević.

Nastavak ispod oglasa

Doznajemo kako će štand Hrvatske turističke zajednice  biti dizajnerski oblikovan i uređen na novi način, uz novo rješenje štanda i  slogan “full of life”. U dinamičnoj i vrlo atraktivnoj kompoziciji nalaze se i viseći paneli sa selektiranim turističkim fotografijama i ilustracijama koje predstavljaju bogatstvo raznolikosti hrvatskih regija. Nema sumnje kako će fotografije Plitvičkih jezera i u  Berlinu biti atrakcija koja plijeni svojom posebnošću, bez photoshop pristupa, danas toliko uobičajenih u vizualnoj progresiji neke destinacije. Plitvičkim jezerima to doista nije potrebno.

M.S.