NP Plitvička jezera u društvu najboljih!

Kako sada stvari stoje zaljubljenici u ljepote Plitvičkih jezera niti ne pomišljaju da bi u znatnijem broju napustili ovaj nacionalni park. Nije tome doprinesla niti drastičnija promjena vremenskih prilika jer ovaj prirodni artefakt ima svoje poklonike u svim dijelovima godine.

Ono što svakako valja istaknuti jesu neke planetarno važne činjenice. JUNP Plitvička jezera dobitnik je nagrade Travellers Choice Award. Tako su se Plitvice i ovaj dio Like našle među prvih 10 posto atrakcija za posjetitelje u svijetu! Uz to NP Plitvička jezera treći je na listi „Najbolji od najboljih“ nacionalnih parkova u Europi, te 21.na rang listi u kategoriji „Najbolji od najboljih“ nacionalnih parkova u svijetu!

Nastavak ispod oglasa

NP Plitvička jezera se istakao pružanjem izvrsnih usluga i iskustava posjetiteljima i gostima, a sve u htijenju i nastojanju svakodnevne predanosti svih zaposlenika Parka prema istima pa su se našle i među 10 posto atrakcija na svjetskoj razini. Korona je omela mnoge turističke planove, ali ih na sreću ne sasvim.

L. O.