Obavijest o smrti Jadranke Skender (4.01.1968 – 4.12.2019.)

Nakon što su u rijeci Savi kod Velike Gorice nedavno pronađeni posmrtni ostaci ženske osobe obdukcijom je utvrđeno kako je riječ o Gospićanki Jadranki Skender, sa stalnim boravištem u Zagrebu. Od samog početka Domovinskog rata Jadranka je bila uključena u obranu svojega grada. Priključila se 9. gardijskoj brigadi „Vukovi“ i tu je ostala do prelaska na novu dužnost u Zagrebu. Suborci i prijatelji pamte je kao vrlo hrabru, vedru i iskrenu osobu čiji je optimizam nadahnjivao sve koji su se s Jadrankom družili i radili.

Posmrtno slovo o ovoj tragediji objavili su danas njezini prijatelji iz Udruge ratnih veterana 9. gardijske brigade „Vukovi“:

Nastavak ispod oglasa

-S dubokim pijetetom objavljujemo informaciju da je nakon višemjesečne potrage pronađena mrtva Jadranka Skender, djelatnica Počasno zaštitne bojne HV-a koja je nestala četvrti prosinca prošle godine u Zagrebu.

Jadranka je bila pripadnica ratne postrojbe 9. gardijske brigade “VUKOVI” zaposlena u zapovjedništvu brigade, vojničku karijeru nastavila je u Počasno zaštitnoj bojni. Zadnje radno mjesto bilo joj je u Uredu Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović na računovodstvenim poslovima.

U ime svih pripadnika Udruge ratnih veterana  9. gardijske brigade “VUKOVI“ obitelji upućujemo iskrenu sućut.

Počivala u miru Božjem!

L.O.