Obavijest Stožera CZ Općine Perušić

Temeljem Odluke o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka (NN 35/2020), Stožer civilne zaštite Općine Perušić  izdaje propusnice temeljem podnesenog zahtjeva. 

Kako nas je izvjestio  Mihael Kurteš, načelnik Stožera civilne zaštite Općine Perušić, zahtjev se podnosi  minimalno dan ranije u terminu od 7 do 15 sati, izuzev vikenda kada je propusnicu potrebno ishoditi najkasnije do petka. Građani zahtjeve mogu podnijeti putem telefona: 053/679 188, mobitela: 092/374-8842  ili na e-mail: opcina@perusic.hr

Propusnica nije potrebna za kretanje na području općine Perušić ukoliko građani imaju adresu na području općine. Svi ostali koji nemaju prebivalište ni stalno boravište na području općine, a  zatečeni su nakon donošenja predmetne odluke moraju se javiti u PU Ličko-senjsku na broj 192 i Stožeru civilne zaštite na broj 092/374-8842. 

Za  navedene osobe vrijedi mjera samoizolacije te ne mogu dobiti propusnicu od ovog Stožera. Iz Stoćera civilne zaštite Općine Perušić apeliraju na građane da se propusnice zahtijevaju i koriste racionalno te da se i dalje pridržavaju mjera za sprječavanje  rizika od prijenosa bolesti COVID-19. 

Sve ostale informacije  i upite vezane za funkcioniranje rada i života u novonastalim okolnostima na području općine Perušić  i dalje možete postavljati na gore navedenim kontakt telefonima. 

L.O.