Obitelj moli za pomoć – izašao s autoputa u Gospiću i od tada mu se gubi svaki trag!

Pero Klarić (59) iz Solina posljednji put je viđen 18. listopada 2016. godine, i od tada mu se gubi svaki trag, piše 24sata.hr.

Klarić je inače rodom iz Bihaća, imao je prebivalište u Korenici gdje je i živio i radio donedavno kad se razveo, a posljednjih nekoliko mjeseci imao je prijavljeno boravište u Solinu. Dok je živio u Korenici radio je kao zaštitar u Fini, a u Splitu je nakon dolaska radio kao civilni zaštitar po trgovinama.

Nastavak ispod oglasa

Prema opisu koji je objavljen na nestali.hr, Klarić je visok oko 190 centimetara, ravne prosijede kose, kestenjastih velikih očiju, velikih ušiju, ovalnog lica i srednje razvijene građe, a na desnoj nozi ima tetovirane golmanske rukavice i nogometnu loptu.

Kako je njegov brat Zlatko ispričao za Slobodnu Dalmaciju, Pero je tog 18. listopada krenuo svojim golfom 3 boje trule višnje i registracijske oznake GS 495 CI iz Solina prema Gospiću kako bi posjetio srednjeg od svoja tri sina. No, do sina nikada nije došao, a nitko otada nije vidio ni njega ni automobil. Posljednji trag koji postoji jest snimka nadzorne kamere koja pokazuje da je izišao s autoceste na izlazu Gospić oko 18 sati toga utorka.

Brat dodaje kako mu je mobitel ugašen i ne može mu se ući u trag. Kaže da Pero nikada nije imao puno novca, stanovao je kod sestre u Solinu, a od plaće je odvajao i za alimentaciju. Zlatko kaže da se tijekom svih ovih mjeseci nigdje nije pojavila informacija da je nekome nešto dugovao, da je upao u neke probleme i slično.

Napominje da se bavio tapeciranjem namještaja, te je branio je za lokalni nogometni klub.

– Ova neizvjesnost nas ubija. Molim sve koji imaju bilo kakva saznanja da jave policiji. Nemoguće je da u današnje vrijeme i čovjek i auto nestanu i da nitko ništa ne zna – poručio je Zlatko za Slobodnu Dalmaciju.

U splitskoj policiji navode kako su obavili veći broj obavijesnih razgovora, no još nisu došli do saznanja gdje bi se Klarić mogao nalaziti i što se dogodilo s njim.

L.O./24Sata