Komisija za razgovore s kandidatima

Plitvička jezera – JU Nacionalni park Plitvička jezera oglasila je potrebu za zasnivanje radnih odnosa na određeno vrijeme za 278 radnika, od čega 158 radnika u Podružnici hotelijerstva i ugostiteljstva, 71 radnik u službi prihvata, vođenja informiranja, prijevoza, posjetitelja i internog prijevoza, 25 radnika u Službi zaštite, održavanja, očuvanja, promicanja i korištenja Nacionalnog parka, 18 radnika u Podružnici trgovine te 6 radnika u Podružnici održavanja  tehnike i komunalne infrastrukture.

Na raspisani natječaj pristiglo je 718 prijava, od čega 674 potpunih i 44 nepotpune i nepravovremene. U razdoblju od 07.03. do 15.03. održano je pismeno testiranje kandidata, provjera znanja stranih jezika, kojoj je pristupilo 144 kandidata te intervjui u hotelu Plitvice na koje je pozvano 674 kandidata, uz nazočnost komisije koja je prijavljene kandidate intervjuirala ( Zoran Luketić, predstojnik Podružnice trgovine ;  Nataša Maričić, voditeljica Odjela pravnih, kadrovskih i općih poslova; dr.sc. Lidija Bertović, ravnateljica JU NP Plitvička jezera, Dragana Franjković, predstojnica Podružnice hotelijerstva i ugostiteljstva, Natalija Božičević, voditeljica Službe prihvata, vođenja, informiranja,prijevoza posjetitelja i internog transporta, te Bogdan Radaković, predstojnik Podružnice održavanja tehnike i komunalne infrastrukture).

Lika online objavljuje rezultate primljenih kandidata kao i sve ostale detalje vezane uz isto (ime i prezime, red.broj prijave, početak rada i trajanje radnog odnosa).

Dražen Prša

REZULTATI NATJEČAJA