U nedjelju će Slavoniji, Baranji i Srijemu biti više sunčana vremena nego u subotu, no još će biti promjenljive naoblake. Uz uglavnom slab južni i jugozapadni vjetar dnevna temperatura će porasti, pa će najviše vrijednosti biti između 14 i 16 °C. Najniža pak između 2 i 5 °C, javlja HRT.

U središnjoj Hrvatskoj jutro će biti hladnije nego na istoku s temperaturom između 0 i 3 °C, a mjestimice je vrlo vjerojatna i magla. Danju pretežno sunčano uz povremeno umjerenu naoblaku te slab do umjeren jugozapadnjak u drugom dijelu dana. Najviša temperatura od 14 do 18 °C.

Podjednako će relativno visoka najviša dnevna temperatura biti i na zapadu Hrvatske, uz također prevladavajuće sunčano vrijeme. Ujutro po gorskim kotlinama slab mraz i mjestimice magla, koja je moguća i na sjevernom Jadranu, ponajprije na otvorenome moru zapadno od Istre. Vjetar uglavnom slab, u gorju do umjeren jugozapadni, a more mirno do malo valovito.

I u Dalmaciji pretežno sunčano, uz više vedrine nego u subotu, te iznadprosječno toplo. Ujutro uglavnom slaba bura, a od sredine dana zapadnjak i sjeverozapadnjak, uz malo valovito more. Najniža temperatura zraka većinom od 2 do 7 °C, a najviša dnevna od 15 do 18 °C.

Pretežno sunčano bit će i na jugu Hrvatske, ali uz malo jači vjetar nego u drugim krajevima. U noći i prijepodne slaba i umjerena bura, samo ponegdje i jaka, a zatim sjeverozapadnjak, uz malo do umjereno valovito more. Najniža temperatura na obali do 10 °C, a najviša u zaobalju i do 19 °C.”

L.O/DHMZ