Od danas u Papayi HTC Day & Night festival

NOVALJA – U novaljskoj Papayi danas počinje HTC Day & Night. Na središnjoj pozornici paške ljepotice festival će otvoriti belgijski DJ Basto. Legendarni festival prepoznat je diljem svijeta a u idućih nekoliko dana od 15. – 19. Srpnja, uz Basta, nastupaju i Nicky Romero, Basto, Thomas Gold i Dannic.

Program HTC Day & Night festivala :

Nastavak ispod oglasa

15.07.  Basto / 16.07. Thomas Gold / 17.07. Nicky Romero / 18.07. Dannic 

BASTO je belgijski DJ specijaliziran za electro glazbu. Veliki svjetski mega hit Scream and Shout Britney Spears i Will.I.Am-a producirao je upravo ovaj belgijski čarobnjak. Karijeru je započeo 2005. pjesmom Rock with you koja mu je donijela slavu u Belgiji i Nizozemskoj. Greogory’s Team singl dospio je na top ljestvice diljem Europe, a nakon remikseva Kylie Minouge, Sandera Van Doorna te Moby-a, uz hit Again and again karijera mu kreće uzlaznom putanjom. Za večeras najavljuje nezaboravan provod u Papayi. 

I ove, dvanaeste sezone, Papaya je omiljeno odredište mladih iz cijelog svijeta. Na legendarni HTC Day & Night festival svoj su dolazak najavili i brojni turisti iz Australije koji ove godine u Hrvatsku, pa i otok Pag, dolaze u rekordnim brojevima. Ulaznice za legendarni HTC Day & Night festival po cijeni od 275 kn mogu se osigurati u Papaya web shopu u sustavu Eventima-a od 08.03. (www.eventim.hr).

L.O./Foto: Goran Perešin