Od petka 11. travnja trajekt na liniji Prizna – Žigljen  ponovno vozi . Vraćanjem na staru liniju, vraća se i stari Red vožnje, priopćeno je iz Grada Novalje.

Podsjećamo kako je promet na državnoj trajektnoj liniji broj 335 Prizna – Žigljen zbog rekonstrukcije pristaništa u luci Prizna privremeno obustavljen od ponedjeljka 18. studenog 2013. godine zaključno do četvrtka 10. travnja 2014. godine. Kako bi se radovi završili prije Uskrsa te kako se ne bi ugrozila turistička sezona 2014. godine, Lučka uprava Senj, koja je kao investitor radova sa tvrtkom Sunadria d.o.o ugovorila rekonstrukciju, zatražila je izmještaj prometa iz luke Prizna. Tako će se linija 335 Prizna – Žigljen ponovno uspostaviti u petak 11. travnja 2014. godine, bez obzira koliko će do tog dana biti izvedeno radova.

Obustava prometa na relaciji Prizna-Žigljen nije se odrazila na povezanost otoka Paga s kopnom. Za vrijeme trajanja radova u luci Prizna uvedena je privremena trajektna linija na relaciji Stinica – Stara Novalja (otok Pag) koju je održavao koncesionar Jadrolinija.

  Red plovidbe Prizna – Žigljen
lo