Priopćenje Kandidacijske liste nositelja dr. Darka Milinovića na izjavu Andreja Plenkovića da su  birači koji su glasali za Darka Milinovića birači HDZ – a odnosno centra i desnog centra te da će se vratiti biračkom tijelu HDZ – a

Primorani smo reagirati na izjavupredsjednika HDZ – a gosp. Andreja Plenkovića u kojoj je konstatirao da su birači koji su glasali za našu listu, birači centra i desnog centra te da će se vratiti u birački korpus HDZ – a.To  su prije svega razočarani birači centra, desnog centra i desnice koji traže alternativu. Održali smo sastanak svih kandidata sa liste i donijeli smo zaključak kako se ne slažemo sa izjavom predsjednika HDZ- a gosp. Plenkovića. Naime, naše birače  sigurno nećemo iznevjeriti i po tom pitanju ćemo ostati ponosni. Oduzimamo pravo bilo kome da nad njima ima posebni ekskluzivitet. Ako ih itko može vjerodostojno zastupati to je isključivo lista koju predvodi dr. Darko Milinović.

Napominjemo da ćemo  kroz naš politički rad usmjeravati  biračko tijelo Ličko-senjske županije, a poglavito ono  koje nam je dalo podršku te ćemo biti uključeni u sve izborne procese koji su ispred nas. Jednako tako pozivamo sve političke aktere u Ličko-senjskoj županiji, a prije svega Hrvatsku demokratsku zajednicu da sa svojim partnerima što prije formira većinu kako bi Ličko-senjska županija nastavila sa zadanim projektima.

Donijeli smo jednoglasan zaključak da nas  dr.Darko Milinović zastupa u svim pregovorima u narednom periodu te  ostajemo dosljedni našem sloganu „ JA SAM NA TE PONOSAN „.

Kandidacijska lista

nositelja dr. Darka Milinovića