Odlična suradnja udruga i Ličko-senjske županije

Temeljem Javnog poziva za financiranje institucionalne podrške udrugama na području Ličko-senjske županije iz proračuna Ličko-senjske županije za 2018. godinu  danas su u kabinetu župana dr. Darka Milinovića potpisana tri Ugovora. Ugovore sa Županijom potpisali su predstavnici Županijskog sportskog saveza, Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja i Udruge slijepih i slabovidnih osoba Ličko-senjske županije. Župan Milinović se potom zadržao u razgovoru s predstavnicima udruga i svojim najbližim suradnicama. Govoreći o važnosti društvenog angažmana ovih udruga župan  je istaknuo dugogodišnju suradnju udruga i Odjela za društvene djelatnosti.

-Bilo je nekoliko zahtjeva za financiranje, ali sam odlučio da se 120 tisuća kuna raspodjeli na ove tri udruge koje u radu imaju odlične rezultate i uspješno djeluju već niz godina. Znam da ova sredstva nisu velika. Naši financijski pokazatelji su sve bolji i vjerujem da ćemo naredne godine za sufinanciranje vaših potreba izdvojiti veća sredstva. S nama je danas Milan Serdar, predsjednik Udruge roditelja poginulih  hrvatskih branitelja koji je sa 92 godine došao ovamo na biciklu iz Smiljana, zatim vlč. Juraj Ladišić, predsjednik Udruge slijepih i slabovidnih te predstavnici Županijskog školskog sportskog saveza, predsjednik prof. Milan Štimac i tajnik Dubravko Mesić. Ova suradnja je tradicionalna, kvalitetna i nadam se da će biti još bolja, rekao je župan dr. Darko Milinović. U ime triju udruga zahvalio se prof. Milan Štimac.

Nastavak ispod oglasa

-Naša županija je mala po broju stanovnika, ali je velika u sportu i u  radu mnogih udruga. Suradnja s Ličko-senjskom županijom je za svaku pohvalu. Očekujemo i dalje odlične rezultate!

M.S.