Odlučan govor Ane Manjerović: ‘Svoj rad usmjerit ću na daljnje jačanje položaja žena, te razvoj civilnog društva’

Jučer na predstavljanju bio je zapažen nastup kandidatkinje  za zamjenicu župana, diplomirane kroatologinje i sociologinje Ane Manjerović. Na njezinu zahvalu stranci i predsjedniku stanke Milinoviću na kandidaturi i potpori Milinović je odgovorio „ Nemaš ti Ana što zahvaljivati meni, ti si u svom dosadašnjem radu i ne samo političkom već i u radu u javnom prostoru među udrugama zaslužila biti naš kandidat.“

Da podsjetimo Ana je diplomirala na Hrvatskim studijima kroatologiju i sociologiju. Aktivna je u radu udruga, tajnik je DVD-a Brinje ,vrlo je povezana s crkvenim krugovima i članica je pastoralnog vijeća u Brlogu. „Moje daljnje djelovanje bit će usmjereno na društvene djelatnosti, inzistirat ću na još većoj osjetljivosti naše županije ali i razvoj civilnog društva, „naglasila je u svom govoru Ana Manjerović.

Nastavak ispod oglasa

„Inzistirat ću na edukaciji članova udruga kako bi i sami mogli povlačiti EU sredstva i na taj način doprinositi razvoju zajednice,“ naglasila je , „društvo je onoliko jako i razvijeno koliko ima razvijen civilni sektor. Bez obzira što naša stranka ima, a to nitko u Hrvatskoj nema, 4 potpredsjednice , zalagat ću se za osnaživanje uloga žena u političkom i društvenom djelovanju. Zahvaljujem se potpredsjednicama na snažnoj podršci. Birajte LiPO birajte najbolje,“ zaključila je Ana Manjerović.

L. O.