Održan sastanak članova HNS-a Ličko-senjske županije s Ivanom Vrdoljakom

Ivan Vrdoljak, predsjednik Hrvatske narodne stranke-liberalnih demokrata jučer je u Gospiću održao sastanak s članovima Županijske organizacije HNS-a Ličko-senjske županije. Tema sastanka bila je priprema za lokalne izbore. HNS je na nedavno održanim parlamentarnim izborima ostvario vrlo dobre rezultate koji predstavljaju dodatnu motivaciju za još uporniji rad kako bi se ostvarili zadani ciljevi u proljeće 2017., kada će se birati politički predstavnici na lokalnim razinama.
Predsjednik stranke posebno je pohvalio organizaciju senjske podružnice čiji su rezultati pokazali da je za uspjeh na izborima presudan kontinuirani rad kroz cijelu godinu.
Predsjednik Istarsko-primorsko-goransko-ličko-senjskog regionalnog saveza, Žarko Stilin, iskoristio je priliku kako bi još jednom naglasio da će, nakon već detaljno provedenih analiza, HNS na području Ličko-senjske županije do kraja godine ponajviše raditi na organizacijskom jačanju. Isto tako, nadodao je Stilin, programi i ciljevi HNS-a moraju se predstaviti građanima, što znači kako pripreme za lokalne izbore počinju odmah.
Uz Ivana Vrdoljaka i Žarka Stilina, na sastanku su prisustvovali i članovi predsjedništva Županijske organizacije HNS-a Ličko-senjske županije, predsjednici podružnica te članovi predsjedništva podružnica.

L.O./HNS

Nastavak ispod oglasa