Održana konstituirajuća sjednica Temeljne organizacije HDZ-a Gospić

Nakon izborne Skupštine koja je održana 6. listopada, danas je održana konstituirajuća sjednica Temeljne organizacije HDZ-a Gospić.

Sjednica je započela odavanjem počasti minutnom šutnje prvom predsjedniku HDZ-a dr. Franji Tuđmanu, svim preminulim članovima HDZ-a i svim poginulim hrvatskim braniteljima.

Nastavak ispod oglasa

Nakon usvajanja dnevnog reda nazočnima se obratio predsjednik GO HDZ-a grada Gospića Mario Stilinović koji je čestitao izabranim članovima te naglasio važnost Temeljnih organizacija u radu stranke. Predsjednik TO HDZ-a Gospić Joso Živković izvijestio je nazočne o provedbi izborne Skupštine te je istaknuo da slijedi intenzivniji rad s članstvom.
Pozvao je članove HDZ-a da mogu svake srijede doći u prostorije stranke u vremenu od 18 do 21 sat kako bi iznijeli svoje prijedloge za bolji i uspješniji rad, a svi zainteresirani mogu se uključiti i u rad strukovnih odbora stranke.

Prije početka konstuirajuće sjednice članovi TO HDZ-a Gospić zapalili su svijeće kod biste dr. Franje Tuđmana i spomenika Hrvatskim braniteljima te na gradskom groblju kod centralnog križa i na grobu utemeljitelja i prvog predsjednika HDZ-a Gospić, pokojnog Miroslava Petryja.

L.O.