Održana manifestacija “Glumci u Gospiću” i predstava “Mila Show”

U organizaciji umjetničke organizacije “Art Asić” i Grada Gospića sinoć je održan 3. Kulturni projekt “Glumci u Gospiću”. Ova manifestacija u sklopu Srpnja u Gospiću održava se treću godinu za redom, a cilj projekta je povezivanje glumaca amatera i profesionalaca i razmjenjivanje glumačkih iskustava, te njegovanje kulturne i kazališne scene u gradu Gospiću.

Ovogodišnji kulturni program otvoren je u atriju gospićkog KIC-a, nakon čega je održana kazališna predstava “Mila Show” u izvedbi Mile Elegeović uz goste Karlu Krmpotić i Dragu Asića, Gospićanina koji vodi umjetničku organizaciju “Art Asić”.

Nastavak ispod oglasa

Mila Elegović, Vinko Kraljević, Mladen Čutura, Goran Grgić, Mirela Brekalo, Adalbert Turner Juci, Tonka Mršić i operna pjevačica Blanka Tkalčić imena su koja su uveličala ovogodišnju manifestaciju “Glumci u Gospiću” (GUG).

‘U predstavi pjevam skladbe iz filmova šezdesetih, ali svoje pjesme. Orkestraciju je napravio Robert Polgar, a tekst i sve ostalo sam ja pospajala. Kako dolazim iz svijeta mjuzikla, znam koliko ljudi vole te žive izvedbe s glazbenicima i plesačima. To je seksi i elegantna predstava’, kazala je autorica showa Mila Elegović.

Uz stroge epidemiološke mjere, među brojnim uzvanicima na sinoć održanoj manifestaciji nazočio je i gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević sa najbližim suradnicima.

L.O./N.M.