Održano predstavljanje Zlatka Fumića – kandidata za načelnika Općine Brinje

U Brinju je sinoć održano predstavljanje kandidata za načelnika Općine Brinje u ime HSS-a Zlatka Fumića te liste za članove Općinskog vijeća Općine Brinje.

Predstavljanje se održalo u Društveno-kulturnom centru Brinje uz strogo poštivanje epidemioloških mjera.

Nastavak ispod oglasa

Nazočnima se obratio predsjednik ŽO HDZ-a Marijan Kustić te dao bezrezervnu podršku trenutnom načelniku Fumiću i kandidatu za župana Ernestu Petryu.

U svom govoru Marijan Kustić je naglasio da je na razini županije došlo vrijeme za promjene i ujedno uputio poziv svim prisutnima da sudjeluju u kreiranju novog poglavlja u funkcioniranju Ličko – senjske županije.

Načelniku Fumiću je poželio puno uspjeha na nadolazećim izborima, istaknuvši da se trenutni načelnik dokazao svojim radom i poštenjem kroz protekla dva mandata te uopće ne sumnja u veličanstvene rezultate.

Kandidat za župana Ernest Petry pozdravio je sve prisutne, a posebno načelnika Fumića s kojim je do sada imao izvrsnu suradnju, te izrazio uvjerenje da će nakon što bude izabran za župana suradnja biti još intenzivnija, a sve u interesu Općine Brinje i Ličko – senjske županije.

U svom obraćanju načelnik Fumić predstavio je dio svog programa rada za naredni period u kojem je naglasak stavio na sljedeće kategorije u društvu: mladi, poljoprivreda, obrtnici, turizam te opća populacija.

Ujedno je načelnik Fumić predstavio listu za Općinsko vijeće kojoj je on nositelj te je kazao da je lista spoj mladosti, znanja i iskustva.

Po završetku predstavljanja Zlatko Fumić, budući župan Ernest Petry, predsjednik ŽO HDZ-a LSŽ Marijan Kustić i predsjednica OO HDZ-a Brinje Marija Vranić dali su si međusobnu bezrezervnu podršku kao zalog buduće pobjede te otvaranja novog poglavlja u funkcioniranju Ličko – senjske županije i Općine Brinje.

L.O.