Općinski odbor HDZ-a Donji Lapac održao operativni radni sastanak

Općinski odbor HDZ-a Donji Lapac održao operativni radni sastanak općinskog izbornog stožera te izrazio punu potporu Ernestu Petryju – kandidatu HDZ-a za Ličko senjskog župana.

Na sastanku je uz Petryja nazočio predsjednik OO HDZ-a Donji Lapac Miro Tomić te članovi općinskog izbornog stožera kao i kandidat za gradonačelnika Gospića Mario Stilinović.

Nastavak ispod oglasa

Kako je istaknuto HDZ u Donjem Lapcu se priprema za predstojeće lokalne izbore i očekuje ponovni reizbor Mire Tomića za zamjenika načelnika Općine Donji Lapac.

Naglašeno je da će članovi i simpatizeri HDZ-a dati maksimalan doprinos na predstojećim izborima kako na općinskoj tako i na županijskoj razini, a ujedno su izrazili punu potporu kandidatu HDZ-a za župana Liko-senjske županije Ernestu Petryju.

U raspravi su naglašena očekivanja buduće kvalitetnije suradnje između Općine Donji Lapac s Ličko-senjskom županijom.

Ernest Petry, kandidat za župana istaknuo je da će fokus njegova budućeg rada u svojstvu župana biti usmjeren na razvoj gospodarstva u cijeloj županiji, investicijskih ulaganja u svrhu stvaranja preduvjeta za otvaranje novih radnih mjesta, povlačenje sredstava iz EU fondova za potrebe OPG-a i razvoja turizma, istaknuvši da će suradnja između županije s općinom Donji Lapac biti na partnerskoj razini uz oslanjanje na kvalitetnu i produktivnu suradnju s resornim ministarstvima.

L.O.