Opet krađa u Novalji

 

Iza nas je miran policijski dan, javlja nam Policijska uprava ličko-senjska. U protekla 24 sata (15./16. veljače 2016. godine) na području njihovog djelovanja evidentirano je jedno kazneno djelo i jedna prometna nesreća.

Prema zadnjim policijskim   informacijama čini  se kako se netko u Novalji dosjetio na koji način prekratiti vrijeme do početka turističke sezone. Na tome je području unatrag malo vremena zabilježeno  više krađa, a zadnja je evidentirana jučer. Nepoznati je lopov ukrao odjavljeni motocikl u vlasništvu 25-godišnjakinje iz Paga

Na području Gospića dogodila se jedna prometna nesreća  s materijalnom štetom.

U Gradskoj kući u Otočcu održana 8. sjednica Vijeća za prevenciju Grada Otočca kojoj je predsjedao gradonačelnik Stjepan Kostelac. Na sjednici je usvojeno Izvješće o izvršenju plana i programa rada Vijeća za 2015. godinu, te Plan i program rada Vijeća za 2016. godinu.  Tom je prigodom načelnik Policijske postaje Otočac Zvonko Vrban naglasio kako će u narednom periodu pored preventivnih programa namijenjenih u prvom redu mladima, policijski službenici provoditi i neke programe namijenjene starijoj populaciji, u prvom redu vezano za preventivnu akciju „Prijevare na kućnom pragu“ što je podržano od strane predsjednika i ostalih članova vijeća.

P.U./L. O.