Zadnja konferencija za novinare što ju je  organizirao gradonačelnik Gospića dipl. ing. Karlo Starčević nastavila je bahatu prasku po kojoj se na konferencije pozivaju samo podobni novoinari. Koji ne postavljaju neugodna pitanja nekadašnjem najboljem gospićkom učeniku u više generacija, hrvatskom branitelju (kojega nema u Registru hrvatskih branitelja) i osnivaču HDZ-a.

Na pressici su predstavljene aktivnosti vezane uz obilježavanje Dana Grada Gospića, blagdana Svete Marije Magdalene. Uz mnoštvo sadržaja valja izdvojiti nastup pjevačice Danijele Martinović (48). Prije nego li nam  zapjeva na središnjem gradskom trgu nastupit će TS „Patrioti“, solidna ekipa koja je dipl. ing. Starčevića neprestano pratila tijekom predizbornih skupova i ostalih derneka uz pivo i kobasice.

Od mnogih aktivnosti POU „dr. Ante Starčević“ valja izdvojiti komediju autora Mire Gavrana „Tajkun“, s glavnim negativcem kojega vidimo na plakatu u lancima. Ljepote li da se ova komedija preseli u stvarnost i dolijaju svi oni što su pokrali ovaj narod, kuneći se pri tom u domoljublje.

Nastupi rock-grupa „Grocks“ sveli su se ove godine  na tri koncerta. Valjda zbog štednje. Ili zbog nastavka borbe protiv homoseksualizma i pedofilije koju je dipl. ing. Starčević najavio još prije desetak  godina, okrivljujući pri tome da su rokeri i punkeri krivi za homoseksualizam i pedofiliju. Radujemo se cjelovitom demantiju ovoga teksta.

L.O.