Opet provale, ali i jedna dobra vijest

Foto:MUP

Unatrag 24 sata dogodilo se nekoliko lopovija i nekoliko dobrih stari. Idemo redom.

PU ličko-senjska nam javlja kako je u razdoblju od 15. kolovoza do 23. studenog 2015. godine u Veljunu Primorskom, grad Senj, nepoznati počinitelj provalio je u garažu u vlasništvu 38-godišnjaka iz Veljuna Primorskog, iz koje je ukrao traktorsku prikolicu. Noću 28./29. studenog 2015. godine u Novalji, nepoznati počinitelj je iz otključane obiteljske kuće ukrao novac 85-godišnjaka iz Novalje.

U Otočcu je jedan lik kratio dosadu omalovažavanjem i vrijeđanjem službenih osoba (čitaj policajaca). Protiv počinitelja je podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

Što se tiče dobrih vijesti iz djelokruga Policije jučer je građanin u Donjem Lapcu dragovoljno predao 51 komad raznog streljiva, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja. I ovom prilikom Policija poziva građane da im se pridruže u akciji „Manje oružja – manje tragedija“ kojom je bez ikakvih sankcija omogućena dragovoljna predaja ilegalnih ubojitih sredstava i oružja.

P. U./L.O.