Opsežna potraga za nestalim ipak bez rezultata

U organizaciji HGSS-a Stanice Gospić održana je do sada najopsežnije pretraga terena za kojega se sumnja da je ondje prije mjesec dana nestao M. B. (79) iz Ribnika. Teren na lokalitetu Njegovani kod sela Počitelj pretražio je 51 član GSS i policije. Detalje pretrage nam je prenio voditelj Stanice Gospić Joso Brozičević.

-U pretrazi su nam se pridružile kolege i kolegice iz Stanica HGSS-a Šibenik, Ogulin, Karlovac, Novska i Šibenik, ukupno 40 pripadnika GSS-a. S nama je bilo i 11 policajaca. Koristili smo sedam pasa i četiri drona, a teren je izviđao i motorni paraglajder.. Proširili smo teren na kojem je izvršena pretraga, ali uzaludno jer nismo našli tijelo, niti bilo kakav trag koji upućuje na sudbinu nestalog. Ovaj je teren pretražen po treći puta i svakoga puta se potraga proširivala dok nismo stigli do minskih polja ili područja gdje je vidljivost znatno smanjena zbog guste vegetacije, ističe voditelj HGSS-a Stanice Gospič Joso Brozičević.

Nastavak ispod oglasa

Podsjećamo kako se nestali M. B. iz Ribnika zaputio u smjeru Njegovana prije mjesec dana kada je na ulasku u šumovito područje pronađen njegov traktor.

M. S.