7. MT „Heroji Domovinskog rata“ koji se u Karlobagu održava tradicionalno povodom 24-obljetnice VRO “Oluja” održati će se ovu subotu na igralištu Laktinac sa početkom u 16 sati.

Odluka je to Organizacijskog odbora turnira nakon što su za subotu najavljeni stabilni vremenski uvjeti za područje Karlobaga.

Program turnira službeno starta danas od 19:30 sati polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na gradskom groblju kod crkve sv. Karla. Nakon toga slijedi misa zadušnica za sve stradale Heroje Domovinskog rata u crkvi sv. Josipa, a od 21 sat kreće izvlačenje skupina malonogometnog turnira.

Kao sto smo već najavili, Karlobag očekuje odličan sportski, glazbeni i zabavni program u kojemu će se šest momčadi boriti za naslov pobjednika turnira. Također, vidjet ćemo i revijalnu utakmicu najmlađih – djece sportsko kulturne udruge Fortica koji će u poluvremenu utakmice za 3. mjesto izvesti svoj plesni nastup.

Mladi karlobaški glazbenik Dino Jelinić publici će otpjevat nekoliko pjesama u stankama između utakmica. Po prvi puta na turniru je organizirana humanitarna lutrija sa 10 vrijednih nagrada, među kojima svakako treba izdvojiti potpisani dres Dejana Lovrena i knjiga “Rusija naših snova” Zlatka Dalića.

Podsjećamo kako su reprezentativac Dejan Lovren i izbornik Zlatko Dalić javno podržali i pozvali sve na turnir u Karlobagu.

Vrhunac subotnje večeri očekuje se oko 22 sata kada će organizatori izvesti tradicionalni program uz pomoć gledatelja za sve stradale Heroje Domovinskog rata.

Organizatori mole sve posjetitelje i gledatelje koji dolaze iz Karlobaga da dođu pješice na igralište Laktinac kako se ne bi stvarale velike gužve pošto će ulica Brace Radića biti otvorena za parking samo za sudionike i natjecatelje turnira.

“Ovim putem zahvaljujemo se svim donatorima i sponzorima koji su nam na sve moguće načine pomogli u organizaciji Heroja.
Hvala svima još jednom i vidimo se u subotu sa početkom u 16:00 sati na jedinom i najvećem 7. Malonogometnom turniru “Heroji Domovinskog rata” u Karlobagu”, poručuju organizatori.

L.O.