Ne pamti se tolika angažiranost, humanost i požrtvovnost stanovnika Ličko senjske županije kada je u pitanju pomaganje poplavljenim područjima u Slavoniji.
Humanitarne akcije provode se u svim općinama i gradovima, u kojima je angažiranost vidljiva od dječjih vrtića, škola, udruga, gradskih i općinskih organizacija HCK, pojedinaca….
Kako nas je izvijestio župan Ličko senjski Milan Kolić, zbog iznimno teških situacija na poplavljenim područjima Slavonije, Ličko senjska županija čini sve kako bi na najprihvatljiviji način pomogla stradalim područjima.
„Podredili smo angažiranost provođenju humanitarnoj akciji za pomoć poplavljenim područjima Slavonije. Tako smo otkazali domjenak koji je bio planiran nakon svečane sjednice Županijske skupštine a u dogovoru sa gradom Otočcom otkazali smo i Smotru folklora Ličko senjske županije koja se trebala održati u petak i subotu u Otočcu. Sredstva koja su planirana za te namjene bit će uplaćena na žiro račune stradalima u Slavoniji“, kazao je župan Ličko senjski Milan Kolić.
D.P.