Otkinuo semafor i kao dokaz izgubio registracijsku pločicu

Foto: TV Loki

Oko jedan sat iza ponoći usnule žitelje u središtu Otočca  probudio je snažan udarac. Upravljajući  automobilom WV „Polo“ gospićkih registracijskih oznaka vozač (23) iz Otočca je zbog neprilagođene brzine po vlažnom kolniku izgubio nadzor nad vozilom, izlazeći iz sporedne  Ulice Josipa bana Jelačića na glavnu ulicu Kralja Zvonimira. Pri tome je skrenuo s ceste, prešao na lijevu stranu nogostupa, udario u metalne stupiće i betonske žardinjere sa cvijećem obližnjeg kafića. Nakon desetak metara  crveni Polo je otkinuo  stup semafora na raskršću. O silini udarca svjedoči podatak  da je stup semafora potom prebacio s druge strane ulice!

Vozač je nastavio svoju mahnitu vožnju, ali je na mjestu udesa ostavio prednju registracijsku oznaku s automobila. Budući se ova prometna nesreća dogodila u samom središtu Otočca, niti pedesetak metara od Policijske postaje Otočac,  na mjesto udesa odmah je stigla policijska patrola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekoliko minuta vozač se pješice vratio do mjesta udesa i pokušao pred policijom uzeti natrag svoju registracijsku oznaku, kako bi policiji otežao identifikaciju počinitelja. Policija ga je pri tome odmah udaljila s poprišta. Iz PU ličko-senjske još nema službenog izvješća o ovoj prometnoj nesreći jer je očevid još u tijeku.

L.O.