Ovih smo dana doslovno zatrpani fotkama koje nam upućujete, poštovani čitatelji. Posebno s područja Gospića i Otočca. Uz zimsku idilu neki sadržaji frapantno podsjećaju na strip serijala „Alan Ford“ gdje se favoriziraju teme koje nemaju puno veze s realnošću, više s lažnim lokalnim veličinama.

Ipak smo uvijek slabi na teme koje se tiču radosti naših mlađih sugrađana. Tako nam iz Otočca stižu vaše fotke, uz popratni tekst.

-U Gradskom parku i oko njega danas i večeras dječja cika i vriska radosti. Kroz tminu i maglu sve je pomalo mistično. Snijega ima dovoljno za pravljenje Snješka, za tvrđave, za pravljenje silueta leptira… Svi smo nekada bili djeca i tek sada kao odrasli osjećamo koliko su ta prohujala vremena bila radosna i bezbrižna-stoji u popratnom tekstu jedne mame iz Otočca.
Iz Otočca nam stiže i zanimljiva fotka Snjegovića Bijelića-Majtića. Treći dio imena, odnosno prezimena, Snješko je dobio po dvojici autora, klinaca koji sa svojim snježnim rezultatom svakako mogu na neko natjecanje.
Hvala vam na fotografijama, hvala vam na dobrim željama i optimizmu koji nam upućujete u ovo pomalo šašavo korona vrijeme.

Redakcija portala Lika online