Otočac – Bankomat HPB

1

Od danas 11. studenog građani grada Otočca bogatiji su za još jedan bankomat. Postavljanju bankomata najviše se raduju umirovljenici jer veliki dio njih mirovine prima preko HPB, a od danas im je mogućnost podizanja novac dostupna 24 sata i to na bankomatu HPB koji je postavljen na ulazu u zgradu HP – Hrvatske pošte .

Tako županija Ličko-senjska uz dosadašnja dva bankomata HPB u Gospiću, jedan na Pagu, jedan u Novalji , jedan u Lunu i jedan u Senju od danas ima 7 bankomata kojima se koriste klijenti HPB.

Oglas

Danas je Hrvatska poštanska banka najveća banka u domaćem vlasništvu te aktivom većom od 14,5 milijardi kuna zauzima 7. mjesto na ljestvici banaka u Republici Hrvatskoj.

Svojom poslovnom strategijom banka je usmjerena na intenzivno razvijanje poslovne mreže i distributivnih kanala, jačanje svoje pozicije u investicijskom bankarstvu i segmentu malog i srednjeg poduzetništva, razvijanje asortimana proizvoda i usluga namijenjenih građanstvu te na stvaranje imidža moderne, poslovne, visoko učinkovite i najdostupnije banke u Republici Hrvatskoj.

U suradnji sa županijama i jedinicama lokalne samouprave banka obavlja mandatno komisione poslove kojima se financira i potiče razvoj poljoprivrede te malog i srednjeg poduzetništva u preko 1350 gospodarskih subjekata. Na isti način HPB je uključena i u realizaciju projekta RAZUM – tehničke i financijske pomoći u stvaranju na znanju utemeljenih poduzeća Poslovno-inovacijskog centra Hrvatske (BICRO). Također, HPB niz godina kreditira pripremu turističke sezone kao i otkup pšenice, kukuruza i ostalih strateških poljoprivrednih kultura.

(bib)