Naslovnica Otočac Otočac od 13 sati ponovno bez vode

Otočac od 13 sati ponovno bez vode

1

Učestalo pucanje vodovodnih cijevi za Grad Otočac je veliki problem, tako i danas od 13 sati Grad je bez vode. Radi se na sanaciji puknuća cijevi kod ulice Vladimira Nazora i Trga dr. Franje Tuđmana pored Hrvatskog radio Otočca. Gubici gradske vode zbog instalacija starih 40 do 50 godina trebaju se smanjiti što prije.

Djelatnici Komunalca d.o.o. Otočac nastoje otkloniti kvar i puknuće cijevi, a time i što prije osigurati opskrbu potrošača pitkom vodom. Ekipe na terenu čine sve što je u njihovoj mogućnosti da se kvar što prije sanira – kažu nam iz Komunalca.

( b )

1 komentar

  1. CIJEVI OUCAJU,VODE NEMA,ALI SMO ZA TOI DOBILI VIŠE NO DVOSTRUKO VEĆE RACUNE OD KOMUNALCA DOK NAS DIREKTROR DASOVIC UVJERAVA DA DO POSKUPLJENJA NIJE DOSLO,direktore rjesavajte pitanja dotrajalih cijevi i ne lažite i varajte ljude,nitko nije mutav da ne vidi koliko ej morao placati prosli mejsec a koliko ovaj,recite narodu posteno da ste bankrot,da nemate love ni za nagomilane place zaposlenika a kamoli da investirate u obnovu infrastrukture,možda da potražite strateskog privatnog partnera i racionalzirate ljudske resurse….

Comments are closed.