Otočac- Otvoren novi supermarket PLODINA

Kompanija Plodine, koja je prije samo tjedan dana istovremeno otvorila 3 nova hipermarketa u Zaprešiću, Dugom Selu i Medulinu, nastavlja uspješno svoju ekspanziju s novim investicijama.

Naime, 64. po redu prodajni centar Plodina od danas u 10,00 sati je otvoren i u Otočcu. Uz prisustvo brojnih uzvanika, te cjelodnevne promotivno-degustacijske aktivnosti, novi supermarket u Otočcu svečano su otvorili predstavnici Uprave Plodina, gradonačelnik grada Otočca Mario Barković i župan Ličko-senjske županije Milan Jurković.

Nastavak ispod oglasa

Vrijednost novog supermarketa Plodine u Otočcu iznosi 5 milijuna eura, a prostire se na površini od 2.000 četvornih metara, čime su Plodine otvorile novih 40 radnih mjesta.

Asortimanska ponuda supermarketa Plodine u Otočcu također broji više od 20 000 proizvoda. Pored široke ponude prehrambenih, neprehrambenih i drogerijskih proizvoda, novi Supermarket Plodine obiluju i bogatim asortimanom proizvoda za kućanstvo, tekstilom, programom za djecu, svježim pekarskim proizvodima i vlastitom mesnicom. Više od 70% proizvoda iz asortimana je domaćih.

Iz Uprave Plodina, kompanije koja zauzima čvrsto drugomjesto među trgovačkim lancima u Republici Hrvatskoj i bilježi rast od 10% po podacima iz prvog polugodišta ove godine, najavljuju do kraja ove godine nova otvaranja prodajnih centara i u Malinskoj, Petrinji, Zagrebu i Karlovcu. Po budućim planovima razvoja, neke od investicija odnosit će se i na modernizaciju nekih od postojećih prodajnih centara.

Prateći interese, potrebe i želje kupaca ali i trendove na tržištu, Plodine u svom razvojnom ciklusu svakodnevno aktivno djeluju na svim područjima potrebnim za ispunjenjem ključnog cilja „sretan i zadovoljan kupac!“ Poslovanje je prioritetno osim na daljnji razvoj također usmjereno na rad maloprodajnog segmenta, najbolji izbor proizvoda te svakodnevnu ponudu akcijskih proizvoda i snizenja. Plodine bilježe sve veći broj potrošača koji ukazuju povjerenje što je dokaz kvalitetnog rada i motivacija u buduće.

Priređeni su pokloni za umirovljenike, a za sve ostale kompanija Plodine je častila s pljeskavicama i pivom.

( I.B. )