OTOČAC Predsjednici udruga iz Domovinskog rata poduprli dr. Milinovića za novog predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije

Kandidat za predsjednika HDZ – a Ličko-senjske županije dr. Darko Milinović danas je u Otočcu održao press konferenciju na kojoj je pozvao članove HDZ – a Otočca da mu podare povjerenje 9.9. kako bi i dalje vodio ličko-senjski HDZ u nove pobjede.

Uz Milinovića su bili predsjednici  Udruga proizašlih iz Domovinskog rata koji su mu dali potporu budući je i on sam dragovoljac Domovinskog rata. Milinović im se zahvalio na potpori koja mu, kako je rekao puno znači jer preko njih osjeća punu potporu istinskih domoljuba.

Nastavak ispod oglasa

Šutić pljunuo na Udruge proizašle iz Domovinskog rata – Nije ni čudno kad ga krasi epitet ratnog dezertera

„Sraman je potez predsjednika HDZ – a Grada Otočca koji je i ovom prilikom, kada nam je zabranio korištenje stranačkih prostorija, nama Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata pokazao svoj odnos prema Domovinskom ratu.  Zvali su ga i imao je epitet ratnog dezertera i na ovaj način pljuje po svima nama koji smo stvarali hrvatsku državu i po predsjednicima Udruga proizašlim iz Domovinskog rata“ rekao je za Lika online Ivica Ćaćić, predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata 1990.-1991. Ličko-senjske županije.

L.O.