Otvoren 47. Međunarodni senjski ljetni karneval

U Senju je sinoć otvoren 47. Međunarodni senjski ljetni karneval predavanjem ključeva Grada u ruke Meštra Feralića i maškara.

Prije same primopredaje Grada u ruke karnevala, bala i maškara, mala karnevalska povorka krenula je u 21 sat ispred prostorija Gradske glazbe Senj praćena brojnim turistima i građanima do Trga Cilnica gdje je održan show s vatrom te nastup plesne skupine Maya’s Dance Nation .
Gradonačelnik Rukavina predao je ključeve Grada uz jasnu poruku kako se Senj još nije umorio od najstarije i najveće jadranske karnevalske manifestacije na koju smo izrazito ponosni i koju ćemo zajedničkim zalaganjem sačuvati i za nove generacije. Naglasio je kako ništa ne potiče senjsku krv da brže kola žilama, ništa Senjkinje i Senjane ne pokreće bolje od karnevala, od bala, maškaranja i maškaranog ludovanja te je okupljene pozvao da uživaju u karnevalu i maškaranom ludilu.
Slavlje i dobra zabava potrajali su do dugo u noć nastupom Indire Forza (Colonia) i DJ-a Daddy Cool.

Nastavak ispod oglasa

Dobra zabava nastavlja se i večeras kada su na programu Retro Disco Carneval “The Boogie Stars” i karnevalska modna revija.

L.O./A.V.