Naslovnica Gospić Otvoren obnovljeni područni ured Porezne uprave u Gospiću

Otvoren obnovljeni područni ured Porezne uprave u Gospiću

1

Prigodnom svečanošću danas je u Gospiću otvoren obnovljeni Područni ured Porezne uprave. Investicija je to vrijedna 1,3 milijuna kuna. Prije samog otvorenja ravnatelj Porezne uprave Božidar Kutleša, savjetnica ministra Ana Zorić i pročelnica Poreznog ureda Gospić Enesa Jurić održali su radni sastanak sa županom Darkom Milinovićem u njegovu uredu.

“Kroz naša radna mjesta doživljava se i nas same. Kad dođete u neki ljep prostor sa voljom za rad, onda je to ipak drugačije nego nekakav derutni i lošiji prostor u kojem nema onog osjećaja zadovoljstva… Bitan je svaki porezni ured, svaki kutak Hrvatske da ima primjerenu Poreznu upravu, jer mi smo oni koji su jedini odgovorni za punjenje proračuna” kazao je u svime govoru ravnatelj Porezne uprave Božidar Kutleša.

Djelatnicima Porezne uprave čestitao je i župan Darko Milinović.

“Vi ste ovdje oni koji provode pozitivne zakonske propise Vlade RH. Ovo je možda najbolji primjer kako Vlada Republike Hrvatske provodi decentralizaciju. To je ona decentralizacija za kojom svi težimo. Razumjevanjem ministra i bivšeg ravnatelja Porezne uprave dobili smo i svoj područni ured. Prije 10-ak dana ovdje su dva ministra potpisala ugovor i imat ćemo centralni arhiv za zemljišne knjige” rekao je Milinović.

L.O.

1 komentar

  1. Moj Milinovicu ako pocmete narod udarat porezom svice uteci u svjet. Nemaju od cega sad zivjeti a kad pocmu placat porez na sve rekla je baba lako noc. Demokracija pljackanja postajece sa stambiljom sto posto. Dobro promisli sto radis ,stoce stari narod ako ga udaris porezom.
    Moj pobro dobro poslusaj pjesmu vjetar ruzu nispolje tjerase. Ako vi govorite o demokraciji onda trebate dati narodu na glasanje ako oce porez a ne stavit ga i pricat price. To je komunizam zbog toga ste uvjek pisete neke kvake o komulalu a to jest Hrvatskom jesizku narodnom okrugu. Bitce gori gora gori borovina. Pobuna naroda ce ponovo krenuti.

Comments are closed.