Budući nas je gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević u svojem zadnjem demantiju (koji smo u cijelosti objavili) zamolio da mu se ubuduće javno obratimo za sve nedoumice i pitanja, mi započinjemo s tom praksom.

Na Wikipediji pod njegovim imenom stoji sljedeći životopis:

Životopis 

„U Zagrebu je završio srednju i višu elektrotehničku školu, a u Švicarskoj menadžment, po završetku školovanja sreću je morao potražiti u Njemačkoj. U domovinu se vratio 1991. i sudjelovao u Domovniskom ratu1997. otvara pivovaru – Ličanku, koja proizvodi poznato Velebitsko pivo. Oženjen je i otac je troje djece.“   

U svojem zadnjem demantiju je napisao kako se u RH iz Njemačke vratio 1998. godine pa bismo ga zamolili da nam definira taj podatak. U mnoštvu intervjua koje je dao za hrvatske medije Karlo Starčević opetovano ističe svoje sudjelovanje u Domovinskom ratu („vratio sam se braniti Hrvatsku“…) pa bismo ga zamolili podatke o broju dana njegova sudjelovanja u Domovinskom ratu, u kojoj postrojbi, čin i zadaće koje je obnašao.

U gore navedenom životopisu navodi kako je u Švicarskoj završio menadžment. Stoga ga javno molimo za podatke o tome fakultetu: gdje ga je završio, kada  i koliko je trajao taj visoki stupanj obrazovanja?

Pitanja koja javno postavljamo definirana su iz rubrike Wikipedia.

Unaprijed zahvaljujemo gradonačelniku na dostavi traženih podataka.

L.O.