Ovoga vikenda okupit će slikari u Otočcu

0

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac domaćin je 16. likovnoj koloniji LIKOM Gacke, tradicionalnoj slikarskoj priredbi na kojoj smo svih ovih godina svjedočili promociji izvrsnih djela i umjetnika. Ovogodišnja kolonija zakazana je koja će se održati od 9. do 11.  rujna, a na kojoj će se okupiti  amaterski i profesionalni umjetnici iz različitih dijelova Hrvatske. Likovna kolonija organizirana je u suradnji s Udrugom željezničara slikara Plavo svjetlo iz Zagreba, uz potporu Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske i Grada Otočca. 

Ovogodišnja kolonija uključuje i likovnu radionicu za djecu, a svi nastali radovi bit će predstavljeni na izložbi koja će biti otvorena 11.  rujna u Gradskom parku, s početkom u 18 sati.

Oglas

Osim radova bit će predstavljen i katalog u kojem su istaknuti svi autori koji su sudjelovali na kolonijama od 2017. do 2021. godine. 

U slučaju lošeg vremena otvorenje izložbe održat će se u izložbenoj dvorani GPOU Otočac. Izložbu radova 16. likovne kolonije LIKOM Gacke moguće je razgledati do 23.  rujna 2022. u prizemlju Gackoga pučkog otvorenog učilišta Otočac. 

L.O.