Ovogodišnji Advent u Otočcu bogatiji nego li inače

Nakon što je Grad Otočac obznanio poseban program za „Advent u Otočcu 2021.“, nema sumnje da će ovo biti najraznovrsniji i najveseliji program kakvim se sadržajima mogu pohvaliti i daleko veći centri u Hrvatskoj.
Uz predstavljanje knjiga i stručnih radionica očekuje se nastup gospićko-otočkog tamburaškog sastava „Patrioti“, DJ Danny Black, kao i koncert planetarno popularnog ansambla „Lado“.
Na otvaranju klizališta opet će nas zabavljati DJ Danny Black, a na otvaranju Božićnog sajma nastupit će Ženka klapa „Senjkinje“ i „Biseri Gacke“. Neće izostati ni tradicionalni Božićni koncert DVD-a Otočac. Dašak tradicije donosi proslavljeni duet Hojsak (kotrabas) & Novosel (tambure). Na svoje će doći i ljubitelji rocka kada će u dva navrata nastupiti domaći rock band „Zvukodlaci“.
Na Badnje jutro gradom na Gacki će se čuti glas i gitara popularnog otočkog skladatelja i glazbenika Zvonimira Tonkovića. Čut ćemo i novogodišnji koncert Tamburaškog sastava GPOU Otočac. U Novu 2022. godinu Otočane će uvesti odličan cove-band „Spice grils“.
Ne smijemo zaboraviti niti Božićni turnir u kuglanju i cijelu kulturno-zabavnu lepezu sadržaja domaćih snaga iz Otočca. Ako je suditi po najavama, zvučnim lokalnim i nacionalnim imenima sudionika, pred nama je doista raznolik i kvalitetan program Adventa u Otočcu.

L. O.

Nastavak ispod oglasa