Medijski hvalospjevi jednog lokalnog portala koji navodi kako je dožupanica Ivana Tomaš završila Političku akademiju HDZ-a, a koji je ekskluzivno objavljen na tom portalu, izazvali su brojne sumnje i pitanja zašto je gospođa dožupanica tu informaciju i fotografiju proslijedila samo novinaru portala koji ju je donedavno razapinjao degutantnim riječima, koje pristojnosti radi nećemo spominjati?

Je li to možda dokaz da je išla linijom manjeg otpora u kojoj portal SlobodnaLika razapinje ostale HDZ-ovce, dok nju ne dira, pa se postavlja logično pitanje, paše li dožupanici kada gore spomenuti portal razapinje Darka Nekića, Kustića, kolegu dožupana Rukavinu , župana Kolića, Šutića, Milana Jurkovića (kojemu duguje politički uspon), Krmpotića, Dražena Jurkovića, Luketića, Čačića i da dalje ne nabrajamo?

No vratimo se na trenutak na Političku akademiju HDZ-a. Nekorektno bi bilo navesti da je  Ivana Tomaš jedina koja je završila istu, a na koju ju je poslao predsjednik ŽO HDZ-a dr. Darko Milinović i županijski HDZ-e. Akademiju su prošlih godina završili i bivši gradonačelnik Novalje Ivan Dabo,  Željko Župan, Marija Tomljenović, Marija Baburić, Marta Grgurić, Ivan Dabo (mlađi), te će ove godine nastaviti sa izobrazbom i ostali članovi HDZ-a iz Ličko –senjske županije. Na kraju se postavlja logično pitanje je li dožupanici osobni interes najvažniji, a nije  li je briga za kolege i interes HDZ-a ?

V.I./L.O.