Pag Art Festival zakoračio u Lunjske Maslinike

Danijel Detoni

Nadahnutom izvedbom Bojane Gregorić Vejzović i Danijela Detonija Pag Art Festival stigao u Lunjske Maslinike!

Glumica Bojana Gregorić Vejzović kao narator te Danijel Detoni na klaviru jučer su maestralnim nastupom oduševili mnogobrojnu publiku okupljenu na koncertu koji se u sklopu Pag Art Festivala po prvi puta održao u prezentacijskom centru Lunjskih Maslinika. Centar koji ima polivalentnu funkciju te ujedno služi i kao dvorana za koncerte i kao galerija, bio je potpuno pogođena lokacija za održavanje dijela programa PAF-a, za koji se iz godine u godinu traži karta više.

Izvedba i koncert izvođeni su uz naraciju čije je polazište istinita priča puna emocija, a takva je bila i interpretacija, što su gledatelji prepoznali. Lunjski maslinici ovako se profiliraju kao vrhunska lokacija koja osim drevnih maslina starijih od tisuću godina, ujedno predstavlja prekrasno mjesto za turistički posjet, ali i postaje pozornica za vrhunska kulturna događanja koja turisti prepoznaju.

Tako su I na ovom koncertu uživali brojni domaći i inozemni gosti uz domaćine s Luna. Na ovoj će se lokaciji u sklopu Pag Art Festivala održati još dva koncerta – u četvrtak 3. kolovoza koncert će održati Lovro Pogorelić, a u ponedjeljak 7. kolovoza Petrit Ceku

Pag Art Festival se tradicionalno održava uz potporu Grada Novalje te Turističke zajednice Grada Novalje.

L.O.