Palež u Zalužnici, kod Karlobaga poginuo bajker

Policijski službenici Policijske postaje Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom s područja Rakovice zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. Njega se sumnjiči se da je protekloga vikenda u Rešetaru, Općina Plitvička Jezera, provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 68-godišnjaka iz Rešetara iz koje je ukrao televizor, digitalni receiver, aparat za kavu.

U razdoblju od 5. do 20. svibnja 2018. godine u Zalužnici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 54-godišnjaka i zapaljivom tekućinom izazvao požar u kući, a potom i u staji. Pri tome je staja izgorjela, dok je unutar kuće načinjena veća materijalna šteta.

Nastavak ispod oglasa

Jedna prometna nesreća  sa smrtno stradalom osobom dogodila se jučer  u 12.10 sati na državnoj cesti broj 8, kod Karlobaga, predio Moština, kada je 43-godišnji mađarski državljanin upravljao motociklom, mađarske nacionalne oznake, iz smjera Karlobaga u smjeru Zadra, te ulaskom u lijevi, oštri, nepregledni zavoj uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad motociklom, i izletio udesno van kolnika 5-6 metara ispod razine kolnika. Uslijed zadobivenih ozljeda on je preminuo u Općoj bolnici u Zadru.

PULS/L. O.