Naslovnica Crna Kronika Palež u Zalužnici, kod Karlobaga poginuo bajker

Palež u Zalužnici, kod Karlobaga poginuo bajker

1

Policijski službenici Policijske postaje Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakom s područja Rakovice zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo teške krađe. Njega se sumnjiči se da je protekloga vikenda u Rešetaru, Općina Plitvička Jezera, provalio u obiteljsku kuću u vlasništvu 68-godišnjaka iz Rešetara iz koje je ukrao televizor, digitalni receiver, aparat za kavu.

U razdoblju od 5. do 20. svibnja 2018. godine u Zalužnici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 54-godišnjaka i zapaljivom tekućinom izazvao požar u kući, a potom i u staji. Pri tome je staja izgorjela, dok je unutar kuće načinjena veća materijalna šteta.

Jedna prometna nesreća  sa smrtno stradalom osobom dogodila se jučer  u 12.10 sati na državnoj cesti broj 8, kod Karlobaga, predio Moština, kada je 43-godišnji mađarski državljanin upravljao motociklom, mađarske nacionalne oznake, iz smjera Karlobaga u smjeru Zadra, te ulaskom u lijevi, oštri, nepregledni zavoj uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad motociklom, i izletio udesno van kolnika 5-6 metara ispod razine kolnika. Uslijed zadobivenih ozljeda on je preminuo u Općoj bolnici u Zadru.

PULS/L. O.

1 komentar

  1. Da se ne pravimo blesavi, izgleda da je kuća u Zalužnici namjerno zapaljena. Kuća je u vlasništvu građana srpske nacionalnosti koji se želi vratiti u Republiku Hrvatsku. Ako netko misli da je to interes Republike Hrvatske, da otežava povratak onim ljudima koji osjećaju Republiku Hrvatsku kao svoju domovinu, taj se je jako prevario.
    Prema tome, mislim da je red da se vlasti ispričaju čovjeku i pomognu mu.
    Ako ništa drugo, barem prognani Hrvati znaju, kako im je bilo živjeti kao prognanik, i kroz što sve prognani ljudi prolaze.

Comments are closed.