Perušićki “Happy” hit na YouTubeu

PERUŠIĆ – Nakon već brojnih hrvatskih i svjetskih gradova, ‘Happy’ maniji su se ovih dana priključili i Perušićani. Kako su nas izvijestili organizatori, ideja za ovaj poduhvat je krenula od strane Narodne knjižnice i Pećinskog parka Grabovača.

Iako je prvotno zamišljeno samo kao grupno snimanje u parku u centru Perušića, nakon što se organizaciji priključio snimatelj Mario Paral, rasplesana perušićka ekipa odlučuje snimati na više lokacija diljem općine. U snimanju je aktivno sudjelovalo dvadesetak sudionika, članovi HKUD-a Perušić dok su u snimkama u parku sudjelovala djeca iz vrtića i osnovne škole.

Nastavak ispod oglasa

– Samo dobra volja bila je naš pokretač. Kroz par dana su kamera i neumorni plesači uspjeli napraviti kadrove na koje smo jako ponosni. Zahvaljujem se svima na sudjelovanju i pomoći, pogotovo na smrzavanju jer nismo imali sreće s vremenom. Htjeli smo da se i za Perušić čuje, kao i Liku općenito jer smo nažalost medijski i globalno često zanemareni te da ljudi shvate da živimo u lijepom kraju s prekrasnom prirodom. Nadamo se da smo odradili dobar posao i dokazali da je i Perušić „happy“ mjesto. Sad iščekujemo verziju grada Gospića, kao i ostatka Like. Zajedno se možemo probiti u svijet, kazao je za portal Lika online Mario Paral.

Perušićki “Happy” je u samo nekoliko dana postao pravi hit na You Tubeu dosegnuvši nešto više od 3.000 pregleda.

lo