Pero Aračić teolog koji ne krade i ne laže ?!

Petar Aračić -kandidat za načelnika Op.Pl.jezera

Poštovani gosp. Aračić,

Nastavak ispod oglasa

kažete „da se ne biraju stranke nego čovjek koji će odlučivati o važnim stvarima za život stanovnika općine Plitvička Jezera“ – samo po sebi dovoljno govori o Vama jer omalovažavate samoupravu Općine u kojoj, prema zakonskim odredbama o važnim stvarima za život općine odlučuje Općinsko vijeće, a njega čine ljudi s lista, a načelnik  ima izvršnu ulogu provođenja Odluka.  Vašim razmišljanjem nastupate na način da sami o svemu odlučujete a to nije bit demokracije. Naš način odlučivanja je izražen u sloganu  „Radimo zajedno“.

To se pokazalo i time da je kandidat koalicije HDZ-HSS-HSP AS za načelnika dobio 200 glasova više od Vas u prvom krugu. Na isti način ste bez konzultacija sa mnom odlučili mjesto, vrijeme i način održavanja „sučeljavanja“, te bez informiranja voditelja institucija koje ste predložili. Naša lista, načelnik i zamjenik imaju razrađen način kampanje i program koji je ostvariv, i nismo zainteresirani da Vama provodimo kampanju, pogotovo zbog toga što ne želimo trošiti nepotrebna sredstva, a poznato nam je da Vi imate dovoljno sredstava zahvaljujući Općinskom proračunu kroz:  

LIKA PLUS, portal preko kojega vodite osobnu promociju – sukob interesa (?)  

SAVJETNIK ZA STAMBENO ZBRINJAVANJE – mjesečna naknada (4 god.) – rezultat rada (???),

UDRUGA NASELJENIH HRVATA (iz programa rada udruga, 4 god) , koliko puta je održana Skupština, te izvješće o radu, tko su članovi, gdje su utrošena sredstva (?),

NAKNADA ZA VIJEĆNIKE (4 Nezavisna vijećnika, išla je direktno na Vaš račun -što se sa time financiralo?) .

Ovi podaci i iznosi vidljivi su u aktima Općinskog vijeća Općine Plitvička Jezera, a isti su objavljeni u Županijskom glasniku Ličko- senjske županije, pa je upitno gdje su i kod koga završila sva ta itekako velika financijska sredstva..

Sagledavajući pristranost portala(?)  LIKA PLUS i neistine i laži koje su izrečene na račun naše KOALICIJE i osobno, nećemo se više niti po čemu očitovati na istome……

S poštovanjem,

Boris Luketić sa svojim timom

LO