Petar Tomljenović novi glavni urednik Radio Gospića!

2
Petar Tomljenović

Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje dosadašnje glavne urednice i ravnateljice Kulturno informativnog centra Gospić Danijele Bogić. Prenosimo ga u cijelosti:

“Prije nešto više od godinu dana Kulturno Informativni Centar Gospić, javna ustanova za kulturu na čelu sa mnom kao ravnateljicom dobio je koncesiju za obavljanje radijske
djelatnosti za područje Ličko-senjske županije te je time 01. travnja 2017. godine započeo s radom Radio Gospić na frekvencijama 97,1 i 105,7 Mhz.

Oglas

Od otvorenja radija, kao ravnateljica ustanove obavljala sam i poslove glavnog urednika međutim izmjenom Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu i načinu rada KIC-a Gospić razdvojeno je radno mjesto ravnatelj –glavni urednik te je od dana 25.05.2018.godine glavni urednik Radio Gospića Petar Tomljenović, dosadašnji novinar/voditelj.

Ovom prilikom želim zahvaliti na suradnji lokalnim medijima, institucijama i pojedincima na području županije, kao i svim poslovnim suradnicima.

Petru Tomljenoviću želim puno uspjeha u radu, a slušateljima koji su nebrojeno puta dokazali da im se svidio novi/moderni koncept Radio Gospića poručujem da i dalje Slušaju drugačije!”

Kako doznaje portal Lika online, ova kadrovska križaljka neće se svidjeti gradonačelniku Gospića Karlu Starčeviću. On je za mjesto urednika Radio Gospića planirao postaviti osobu od najvišeg povjerenja kako bi mogao kontrolirati taj medij. Riječ je o Milanu Tomaševiću, vlasniku i uredniku portala Lika Express, poznatijeg po pisanju hvalospjeva novoj gospićkoj vlasti. Ostaje za vidjeti sljedeći potez gradonačelnika Starčevića, a nije isključeno da nakon ovoga i Danijela Bogić postane bivša ravnateljica KIC-a.

Kolegi Tomljenoviću čestitamo i želimo puno uspjeha u daljnjem radu!

L.O.

Ekipa radio Gospića