“Petry je zadnji koji može govoriti o moralu!”

Gradsko vijeće

Reagiranje na Priopćenje vijećnika HNS-a g. Ernesta Petrya

Zbog dezinformacija g. Petrya dužni smo obavijestiti javnost što se uistinu dogodilo na Aktualnom satu.

Nastavak ispod oglasa

Od 9 postavljenih pitanja na Aktualnom satu 5 ih je bilo iz redova oporbe. Budući da pitanje g. Petrya nije bilo u tih 9 svoje pitanje g. Petry može postaviti na idućoj sjednici kako mu je i objašnjeno kao i vijećnici HDZ-a koji zbog isteka Aktualnog sata također nisu mogli postaviti pitanja.

Smatramo da ste vi g. Petry zadnji koji možete držati moralne prodike budući je opće poznata činjenica vaše političke prevrtljivosti zbog koje ste i postali direktor HEP-a Gospić.

Poznato je da ste mijenjali politički dres u nekoliko navrata. Da podsjetimo, kada ste bili član HDZ-a, pa Hrvatskog bloka predstavljali ste se kao ultradesničar. Tada ste osuđivali Vesnu Pusić za veleizdaju kada je tvrdila da je Hrvatska agresor na BiH.

Trenutno ste ultraljevičar, član HNS-a gđe Vesne Pusić. Toliko o vašoj vjerodostojnosti.

Vas bi trebala zabrinjavati činjenica da ste najnesposobniji direktor u povijesti HEP-a Gospić. Neka javnost zna da su nekada na godišnjoj razini investicije s razine HEP-a u Ličko-senjskoj županiji bile i do 100 milijuna kuna, a otkada ste vi na njegovom čelu investicija gotovo i nema.

Zbog svega navedenoga, vi ste zadnji koji može držati moralna predavanja.

S poštovanjem!

       PREDSJEDNIK GRADSKOG VIJEĆA

       Petar Radošević, v.r.