Pijani vozač se zabio u stup od struje

Nešto iza 15 sati, u Ribniku se jučer dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Kako je danas izvjestila policija, nesreća se dogodila kada je 33-godišnjak iz Otočca upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake, iz smjera mjesta Medak u smjeru Bilaja, te uslijed alkoholiziranosti (1.56 g/kg) i ne držanja sredine označene prometne trake izišao automobilom van kolnika i udario u betonski stup niskonaponske električne mreže.

Nastavak ispod oglasa

U Švici uhićen pijani vozač

Policijski službenici Policijske postaje Otočac su noćas prilikom kontrole prometa u Švici zatekli 63-godišnjaka iz Kostrene kako upravlja osobnim automobilom pod utjecajem alkohola (1.73 g/kg) i za vrijeme dok mu je pravomoćnom Rješenjem izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. On je uhićen, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Kako bi se izbjegle najteže posljedice u prometu skrećemo pozornost svim sudionicima u prometu da poštuju prometne propise, a posebice vozačima da ne upravljaju vozilom ukoliko su konzumirali alkoholna pića, te da vožnju prilagode uvjetima na cesti, poručuju iz policije.

L.O.