Plati pa te neću dirati !!!

16
-

Tragom senzacionalističkih, moglo bi se reći poremećenih natpisa na portalu Slobodna lika, po kojima nazovimo ga novinar, Željko Popović na sve načine nastoji diskreditirati saborskog zastupnika i predsjednika Županijske skupštine Darka Milinovića, i njegovu obitelj, a u cilju objektivnog izvještavanja javnosti prvi smo došli do uvida u dokument nalaza Ministarstva financija – Porezne uprave vezano za dionice koje su u navodnom vlasništvu Darka Milinovića:

„ Aneksom br. 1. Ugovora o kreditu sklopljenom dana 23. Svibnja 2008 godine između banke kao kreditora i Blaženke Milinović iz Gospića kao korisnika kredita, definirano je, da je 3. Svibnja 2007. godine odobren kredit u visini od 100.000 eura, koji je iskorišten za kupnju dionica“ – stoji u nalazu Ministarstva financija – Porezne uprave.

Iz ovoga je vidljivo da su i dionice bile poreznim nadzorom Ministarstva financija a koje su kupljene kreditom supruge Darka Milinovića, što javnost ima pravo znati pogotovo nakon lažnih natpisa portala Slobodna lika, koji već duži niz vremena, ne poštujući norme novinarskog kodeksa, na krajnje primitivan, neistinit, podmukao i reketarski način nastoji ucijeniti Darka Milinovića. Kako se „klupko pisanih laži“ sa Slobodne like iz dana u dan sve više odmotava, te kako je sve više onih koji su spremni svjedočiti o ucjenjivačkom načinu „rada“ Željka Popovića, te kako je Darko Milinović tek jedan u nizu koji je pokrenuo sudski spor protiv istog, zasigurno da će biti zanimljivo pratiti završetak jedne epohe najpodlijeg načina rada u novinarskoj struci, koja je na žalost pojavom te osobe spala na najnižu granu od kad postoji pisana novinarska riječ u Lici.

Koliko je uvažavanja između novinara u Ličko senjskoj županiji kada je riječ o novinarskoj struci, odnosno s koliko je to kolega novinara „alfa i omega“ ličkog novinarstva Željko Popović u „dobrim“ odnosima, odnosno s koliko kolega se pozdravi i s koliko njih popije kavu, valjalo bi zaista znati, odnosno javnost s tim upoznati… ?!

Ono što je javna tajna zasigurno je i cjenik usluga koje pruža portal Slobodna lika, stoga se mnogi pitaju koliko košta da te Popović ne dira. Uvjereni smo, da će transparentnosti radi, gl. urednik portala Slobodna lika, uskoro javno objaviti cjenik svojih usluga, kako bi neki od njegovih klijenata mogli nesmetano snivati snove mirne budućnosti…, dok im netko pokuca na vrata.

LO