Plaža Tatinja se ne predaje

Na širem području Općine Karlobag protekloga vikenda nešto se povećao broj gostiju. Zbog epidemioloških razloga taj broj nije niti približan onome od lani, ali Karlobažani se ne predaju olako. Najbolji primjer je predivna plaža Tatinja. Protekloga je vikenda ondje uživalo mnoštvo kupača. Najviše je bilo Gospićana koji najviše cijene brojne posebnosti ove mini-destinacije. Voditeljica ugostiteljsko-turističkih poslova poduzeća „Vegium“ je Lucija Tomljenović.

-Tatinja je počela s radom još 20. lipnja, a protekli vikend doista je bio odličan. Onda je za koji dan zapuhala bura i puno toga je pokvarila. Tatinja je prekrasna plaža s prostranim parkingom, beach-barom, prečistim morem… Hvale je svi koji ondje dođu guštati. Plaža je povezana s atraktivnom šetnicom uz more. Nadam se da će epidemiološka situacija biti kod nas i dalje povoljna pa ćemo uskoro moći organizirati i brojne sadržaje koji Tatinju čine prepoznatljivom. To su nastupi D.J-eva, pjena party, karaoke, nastupi bendova… Tako našim gostima pružamo puno više od stereotipa „more i Sunce“, rekla nam je Lucija Tomljenović.

Nastavak ispod oglasa

Sami pogled na ovu plažu dovoljno govori o razlozima njezine popularnosti: šljunkovita plaža smještena među liticama, uz tirkizno-modro more i blagim plićinama namijenjenim svim dobnim uzrastima, blizina Karlobaga, ugostiteljski sadržaji… Sasvim dovoljno za ljetnu odu hedonizmu i opuštanju na plavom Jadranu.

M.S.